Näitä tarvitset: 2 dl puuroriisiä 2 dl vettä 2 l maitoa (ei rasvatonta!) 6 munaa 2,5 dl sokeria 1,5 tl suolaa 5 dl vehnäjauhoja 2 tl vahva-aromista kaardemummaa Lisäksi tarvitset hyvän tarttumattoman kattilan, sekä syvän uunipellin. Lisukkeeksi kermavaahtoa. Tee näin: Laita vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää riisit ja anna kiehua pari minuuttia kunnes riisit imevät veden itseensä, sekoita välillä. Sekoita joukkoon litra maitoa ja kuumenna kiehuvaksi. Anna hautua matalalla lämmöllä välillä sekoittaen, varo polttamasta pohjaan. Nosta puuro jäähtymään ja valmista loppu taikina sillä välin. Vatkaa yhteen munat, sokeri, suola ja hienonnettu kaardemumma. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja vaivaa taikina tasaiseksi. Lisää kevyesti sekoittaen jäähtynyt riisipuuro ja viimeiseksi litra maitoa. Kaada taikina leivinpaperoidulle syvälle uunipellille, sekoita hieman että riisipuuro jakaantuu tasaisesti koko pellin alueelle. Paista 220 asteisessa uunissa 25-30 minuuttua. Pannukakun tulee olla rakenteeltaan kiinteä ja pinnaltaan kullanruskea.